Sagt om Nina

Omtale fra fortellerkurs

Tyriahans barnehage, Stavanger
Nina gav av seg selv slik at jeg ble skikkelig inspirert Ga oss passe dose utfordringer(selv for en pyse som meg)
Du formidlet med hele kroppen og fikk meg til å leve med i det du fortalte Kjekt at vi fikk være så aktive og at vi rulerte slik at vi fikk jobbe med alle. Vi visste ikke vi kunne fantasere og tulle så mye sammen. Kjempekjekt!
Like viktig som kurs i konfliktløsing. Latteren løste opp alt gruff!

Jærbarnehagen på Bryne
Engasjert foredragsholder- du samla publikum Vi fikk delta- føle det på kroppen og lærte mye Nytta daglegdagse ting ein kan nytta i kvardagen Hjalp oss vidare-fekk aha om kva ein kan gjera, Levande fortalt-blei fengande, interesant
Døme frå virkeligheten 

Hundvåg Andelsbarnehage
Kurset ditt var lagt opp på en måte som fenget hele personalgruppen. Du var deilig levende, lekende og ærlig i din måte å fortelle på og dette vekket nysgjerrigheten hos oss. Vi sitter igjen med at du har bidratt til at personalet har fått mer tro på seg selv i fortellerrollen.

Omtaler fra forestillinger

Teinå skole, Stavanger.
Fantastisk forteller! 5 og 7 trinn hadde besøk av Nina Næsheim fra DKS. Hun fortalte om hvor viktig det er å våge å være seg selv, og ikke prøve å pk som alle andre. Elevene hadde en flott stund med en svært dyktig forteller. Skrevet av Aud.

Vardenes skole
Fengslende fortellerkunst. Nina Næsheim dukket opp av den kulturelle skolesekken idag. hun er en meget dyktig formidler av fortellerkunst der tekst musikk og sang er flettet inn i hverandre. Mange elever satt som fjetret.

Våland skole
Nina var på besøk i dag og hun trollbandt ungene med eventyr, regler og sang. En flott opplevelse for store og små. Nina er en dame som virkelig kan fortelle.

Utsira fyr
Nymånekvelden ble markert på fyret med forteller Nina Næsheim. Næsheim malte historier så vi nesten satt med følelsen av å være på kino. Du kunne høre ei knappenål falle. Fra nymånekveld på Utsira fyr.

Fortelleren Nina Næsheim var hovedgjesten og trollbandt tilhørerne med sine fantastiske historier. Stemningen var magisk og Nina kunne sikkert fortsatt hele kvelden uten at gjestene hadde lagt merke til at tiden gikk.

Time kommune
I Time kommune har vi flere ganger hatt besøk av FortellerNina for ulike arrangement for barn med opptil 300 tilhørere. Barna utrykker stor glede og innlevelse og ansiktsutrykkene er som et speilbilde av Nina sitt. Med sin innkluderende og lune stil vandrer hun rundt på gulvet mellom barna og trollbinder dem med bruk av herlig humor, spenning,mimikk,stemmer, rytmeinstrumenter, sang og musikk. Vi anbefaler FortellerNina på det varmeste. Hun er en kjempedyktig formidler for både små og store grupper.

Vi har idag hatt besøk av fortelleren Nina Næsheim som hadde fortellerforestillingen "Det magiske skrinet" for 1 og 2 klasse. Hun er en utrolig dyktig forteller som fenger alle elevene. Det er veldig viktig for elevene å møte denne type formidling og her får alle elevene oppleve dette. Hun formidler kultur på en unik måe som vi vanlige lærere ikke klarer. Det var ekstra positivt å obervere at våre elever med "spesielle behov" var veldig lyttende og oppmerksomme og fikk dermed trent på å utvide sitt oppmerksomhetsspenn. Vi ønsker fortsatt å få slike supre tilbud-ikke minst nevnte Nina Næsheim.