Noe av det jeg tilbyr mine kunder

Fortellerkurs og forestillinger

Fortellerkurs: for både voksne og barn hvor vi improviserer, forteller og lytter til hverandre. Fint for kollegaer, skoleklasser eller andre grupper. Fantasi og husk blir frisket opp! ta kontakt for mer info.

Forestillinger

Forestillinger:Fortellinger for enhver anledning for barn, ungdom og voksne. Det kan brukes til foredrag,seminar, bursdag, familiefester etc.
Jeg skreddersyr et opplegg for deg og har massevis av fortellinger i min hule men har også et repetoir:

Fortellinger over havet

Denne forestilling er laget for skolesekken for mellomtrinnet og har turnert i flere fylker. Fortellingene er fra Scotland og England og handler om selvaksept og medfølelse, forelskelse og kjærlighet og ikke minst magi. Små instrumenter er med til å lage stemningen.

 

Det magiske skrinet

For småtrinnet og har turnert i flere fylker for skolesekken. Nina har arvet et magisk skrin fra morfar men trenger hjelp av lytterne til å åpne det. Der oppi er det små ting, gjenstander som leder inn til fortellinger og sanger. Hovedfortellingen er om det å være annerledes, å bli akseptert for den man er, samt hvor vanskelig det er å holde på en hemlighet helt for seg selv.

 

Alfabetzoo

sammen med musiker Bjørn Kallevig. Forestillingen er bygget rundt sanger fraa LP platen med samme tittel som Bjørn Kallevig oversatte fra engelsk for en del år siden. Sangene ble opprinnelig laget til et TV serie for barn hvor ideen var en sang om et dyr for hver bokstav i alfabetet. Bjørn har laget en historie som binder en del av disse sangene sammen der pinnsvinet Polly som ingen vil danse med e gjennomgangsfigur. Bjørn tar seg av musikken og Nina forteller.

 

Jungelhyl

Snikende tigrer, listige leoparder, lure aper, brøler ler og lurer rundt i jungelen ... og så skjer det noe. Spennende dyreeventyr for de minste fra 3 år. Sang og musikk følger med.

 

I dragehålå

Sammen med musiker Bjørn Kallevig. fra 4 år. Fortellinger og sanger om ildsprutende drager, modige riddere og vakre prinsesser.

 

Livet og leken

Sammen med musiker Bjørn Kallevig. For voksne. Et program i ord og toner med fortellinger om livets viderverdigheter i skjemt og alvor og om folk og fe. Visesanger Bjørn binder det hele sammen med både kjente og ukjente viser fra sitt rikholdige repotoire.

 

Gylne øyeblikk!

En forestilling med lune, søte. morsomme fortellinger om skjemt og alvor, kjærlighe og visdom iblandet hennes egne hverdagshistorier. Det hele svøpt sammen med sang og musik. Nina har et rikt repertoar av eventyrlige historier fra hele verden som kan tilpasses publikum og sted.

 

 I fyr og flamenco!

En forestilling som er et fyrverkeri av lyder, rytme, sang og fortellinger. Sigøynereventyr om kjærlighet, magi,svik og alvor svøpt sammen med fyrrige toner fra gitar spillt av gitarist Asgeir Aarøen.

Fortellerstunt!

Passer for bedrifter i forbindlese med seminar, prosjektmøter, planleggingsdag eller en kulturell lunch!